Logo van De Witgoed Topper, Amsterdam

De Witgoed Topper

Nieuwe Hemweg 4D
1013 BG , Amsterdam
Tel: (020) 486 29 10

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 7,0 is gebaseerd op 10 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 100% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over De Witgoed Topper. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over De Witgoed Topper

7,0
over 10 review(s)

Eerste indruk

7,8

9 pos / 1 neg

Service

6,7

7 pos / 3 neg

Prijs / kwaliteit

6,4

7 pos / 3 neg
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Snelle service, goed product
30 december 2014 om 21:19 Meldt als ongepast

Binnen 2 werkdagen in huis. Wasmachine in een goede staat en vrij jong voor een aantrekkelijke prijs.

Snelle service
4,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Goedkoop is duurkoop??
26 november 2014 om 14:15 Meldt als ongepast

Helaas de wasmachine centrifugeert al niet meer na drie wasbeurten. Even gebeld met de 'Topper'. We moeten zelf maar even kijken, want er is blijkbaar iets verstopt. Op de vraag dat er toch twee maanden garantie (service) is, wordt medegedeeld dat er dingen zijn die je zelf maar even moet verhelpen. De meneer is hoorbaar snel geïrriteerd en zegt meet een behoorlijk plat Amsterdams accent dat ik iets te bijdehand ben en verbreekt de verbinding. Wel apart dat als je een product wilt kopen er alle tijd voor je is een je vriendelijk te woord wordt gestaan, terwijl als je belt voor een defect dat je vrij onbeschoft en nauwelijks god te woord wordt gestaan!!!

Zeer klantonvriendelijk en gaat ervan uit dat je zelf alles gaat oplossen zonder enige uitleg

  Commentaar (1)


door giosgirl - 12 januari 2015 om 15:11 Meldt als ongepast
inderdaad, hier hetzelfde. de afgegeven garantie maakt de witgoedtopper niets uit. Ze reageren niet op het feit dat de garantie loopt maar ze niet willen repareren wat er kapot is. Van communicatie op redelijke wijze hebben ze nog nooit van gehoord en inderdaad heeft het mij geld gekost om een reparateur erbij te halen aangezien de witgoedtopper niet wilde geloven dat ook de 2de afgeleverde machine gebreken had. Stronteigenwijs en staan zichzelf schouderklopjes te geven want niemand anders doet het voor ze. zeer klantonvriendelijk, gebrek aan service en communicatief zeer beneden peil. in en in trieste zaak.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Waar voor je geld!
25 september 2014 om 20:15 Meldt als ongepast

Heb een recente set droger en wasmachine gekocht voor een aantrekkelijke prijs. Moet zeggen dat deze er zeer netjes uitzagen en tot op heden perfect werken. Service trouwens ook top!

Sterke service, goede prijzen en kwaliteit
2,3

Review behulpzaam?
JA NEE

minderwaardige producten
25 augustus 2014 om 11:13 Meldt als ongepast

Je krijgt maar 2 maanden garantie. Als er daarna iets stuk gaat heb je gewoon pech. Aan de telefoon zijn ze niet echt vriendelijk. Voor iemand met een klein budget is dit geen goede oplossing, want je moet alles zelf betalen, of je kan het niet laten maken en dan heb je dus een probleem.

betere producten verkopen, garantie uitbreiden.
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Topbedrijf. Goede service en prijs-kwaliteit verhouding!!
06 februari 2014 om 11:06 Meldt als ongepast

Goede prijzen van redelijk nieuwe apparaten in vergelijking met anderen. De garantie en het aanbod van de apparaten sprak me aan. Ik heb toen een wasmachine en koelkast besteld en die werden binnen een dag bezorgd. Zagen er tiptop uit, heel schoon en netjes. Het werd voor me aangesloten, oude apparaten werden zonder vragen meegenomen. Ik heb ze aanbevolen bij mijn familie en vrienden en die zijn allemaal ook hartstikke tevreden. Dus top, ga zo door!

Service, prijs, kwaliteit.
7,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Geweldig! S óchtends gebeld en s'avonds al ...
05 februari 2014 om 18:19 Meldt als ongepast

Geweldig! S óchtends gebeld en s'avonds al in huis


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Snelle levering , recente machine voor een ...
05 februari 2014 om 17:07 Meldt als ongepast

Snelle levering , recente machine voor een zeer redelijke prijs. Heb op dit moment niks te klagen.


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Snelle service en prijskwaliteitverhouding is erg goed. Absolute aanrader!
03 februari 2014 om 12:20 Meldt als ongepast

Heb zowel een wasmachine en wasdroger bij hun aangeschaft. Keurige machines, volledig gereinigd en werken naar wens. Tot nu toe een uitstekende keuze gebleken, vooral voor dat geld. Een van de goedkoopste op de markt, danwel de goedkoopste gezien de prijskwaliteit-verhouding!

Snelle Service, Prijskwaliteit goed, Professioneel
7,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Snel geregeld, 2e hands, vrij reente machine, werkt goed.
15 januari 2014 om 20:25 Meldt als ongepast

Bezorging kon niet tellen, moest wel bij hem afrekenen, wilde me geld terug geven maar het bedrag klopte.
Voor mij was het een goede oplossing omdat de uitgave nogal onverwacht maar noodzakelijk was. Goede wasdroog combi van een paar jaar oud. Machine stonk van binnen iets toen hij was bezorgd, maar nu niet meer.
Als je perfectie zoekt koop dan een nieuwe en geen gebruikte, wat mij betreft alles oke.

Goede prijs. Bezorging ging snel vooral gezien de flinke afstand.
2,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 2 / Nee: 1

niet kopen mensen, niet schoongemaakt, klunzige bezorging, producten werken niet of maar even.
15 januari 2014 om 17:27 Meldt als ongepast

wasmachine gekocht en droger waren ronduit smerig werden bij bezorging al mishandeld en werken niet naar behoren zijn vervangen door exemplaren die nu ook stuk zijn! goedkoop in dit geval zeker duurkoop bespaar je de moeite spaar even en haal nieuwe met degelijke garantie

niet alles

  Commentaar (2)


door patty - 12 januari 2015 om 15:17 Meldt als ongepast
zeker! ontkennen van gemaakte fouten en afleveren van kapotte machines en de garantie gewoon negeren, lekker makkelijk toch? Zo is de winkel van de ellende af en blijven wij er mee zitten of moeten kosten betalen om reparatie te laten uitvoeren. Deze mensen hebben alleen belang bij het ontvangen van geld en daarna willen ze niets meer met de klant te maken hebben. Deze winkel zou opgedoekt moeten worden, het geeft alleen maar frustratie en kosten . De eigenaar kan geen aangename man zijn als hij zich tegenover zijn klanten zo opstelt. Mensen, laat deze winkel voor wat het is en koop kwaliteit boven goedkope artikelen die toch al stuk zijn en vies (hele huis vol met zwarte troep van de onderkant van de droger. ook dit wordt niet vergoed door deze winkel, Ik wil de naam niet eens meer noemen!)


door Peter Verschuylen - 1 januari 2015 om 10:34 Meldt als ongepast
Helemaal mee eens!!!!!!!Komen niet opdagen, nemen telefoon drie uur niet op, zeer onbeschoft aan de telefoon.


Bezoek onze website

Bekijk al onze mogelijkheden op onze website. Voor al uw witgoed! Tweedehands of Nieuw.

Locatie van De Witgoed Topper op de kaart

Nieuwe Hemweg 4 D
1013BG, Amsterdam

Openingstijden

  • Maandag00:00 - 23:59
  • Dinsdag00:00 - 23:59
  • Woensdag00:00 - 23:59
  • Donderdag00:00 - 23:59
  • Vrijdag00:00 - 23:59
  • Zaterdag00:00 - 23:59
  • Zondag00:00 - 23:59