ACN Europe BV

Thomas R. Malthusstraat 1-3
1066 JR , Amsterdam
Tel: (020) 346 39 40

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 6,0 is gebaseerd op 1 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 25% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over ACN Europe BV. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op ACN Europe BV en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over ACN Europe BV, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over ACN Europe BV

6,0
over 1 review(s)

Eerste indruk

8,0

1 pos / 0 neg

Service

5,0

0 pos / 1 neg

Prijs / kwaliteit

5,0

0 pos / 1 neg
6,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Iwan
08 oktober 2012 om 10:45 Meldt als ongepast

Dit bedrijf/firma werd mij aangeraden door een klasgenoot. En ik dacht wat heb ik te verliezen, dus ik heb me aangemeld. Ik werd gebeld, ben uitgenodigd voor een presentatie. Eenmaal bij die presentatie kreeg ik het concept te zien was indrukwekkend, maar ik had mijn twijfels toen ik hoorde dat j zoveel moest betalen om als vertegenwoordiger te beginnen. Ik dacht niet zo snel negatief zijn, maar toen bij de training exact hetzelfde werd verteld als bij de presentatie met wat magere voorbeelden dacht 'huh" dit had ik gisteren al gehoord. Ik heb nog niets negatiefs te melden behalve dit , dus alleen mijn mening ik vertrouw het niet. Vanwege de mensen strak in pak met hun gladde praatjes van, ja binnen ACN kan j het ver schoppen als je er maar hard werk en alles op alles geeft. Beoordeel zelf doe wat ik heb gedaan. En post je beoordeling niet voor jezelf ,maar voor de mensen die vertegenwoordiger willen worden En hun twijfels hebben.


Groetjes,
Iwan


Locatie van ACN Europe BV op de kaart

Thomas R. Malthusstraat 1 -3
1066JR, Amsterdam

Branch Callcenters